Zwemmen bij de SASV, voor jong en oud!

Elke zaterdag zwemmen wij van 11.15 uur tot 12.15 uur in zwembad de Wiel in Schagen.  We hanteren momenteel een wachtlijst voor nieuwe aanmeldingen. 

Het zwemmen is geschikt voor kinderen, jongeren en ouderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Elke deelnemer doet mee naar eigen kunnen en voor elke doelgroep zijn er mogelijkheden. Zo zwemt de een zelfstandig baantjes en doet de ander aquagym in het ondiepe pad.  

Het zwemmen gebeurt onder deskundige leiding. De leiding heeft een gedegen opleiding gevolgd en wordt bijgestaan door een aantal zeer enthousiaste ouders/verzorgers en vrijwilligers. We kijken voor elke deelnemer welke begeleiding er nodig is. Het is ook mogelijk om samen met je eigen begeleider te komen zwemmen. 

In het zwembad zijn aangepaste kleedruimtes en we beschikken over een tillift om de mensen in en uit het water te tillen.

De SASV heeft een aangepaste bus waarmee de deelnemers, in overleg met de coördinatoren, kunnen worden gehaald en gebracht. (tegen vergoeding en afhankelijk van de ruimte in de planning)

Stagiaires zijn ook van harte welkom!

De kosten voor het zwemmen bedragen per 1 januari 2023 € 35,00 per kwartaal. 

Bent u geïnteresseerd? Kom eens een kijkje nemen op de zaterdagmorgen in zwembad de Wiel of neem contact op via het contactformulier!